Hvad er forskellen mellem læbestift, lipgloss, lipgloss og lipgloss?

Hvad er forskellen mellem læbestift, lipgloss, lipgloss og lipgloss?

 

Som sarte piger vil mange piger vælge forskellige læbestifter ved forskellige lejligheder og med forskellige outfits.Men når du står over for forskellige læbestifter såsom læbestift, lipgloss, lipgloss, lipglaze osv., kender du så forskellen på dem?

 

Uanset om det er læbestift, lipgloss, lipgloss eller lipglaze, omtales de tilsammen som læbekosmetik.De kan give brugernes læber attraktive farver og smukt udseende, fremhæve fordelene ved læber og dække over deres skavanker.Dernæst vil An'an tale med dig om deres egenskaber i detaljer.

 

1. Læbestift

 

Læbestifter er hovedsageligt opdelt i primærfarvede læbestifter, farveskiftende læbestifter og farveløse læbestifter.

 

Den mest almindelige primærfarve læbestift er normalt lavet af pigmenter såsom søer og bromat rødt farvestof, som hjælper med at øge fastheden af ​​dens farve.Farverne på primærfarve læbestifter er relativt rige, hvilket er velegnet til forskellige menneskers behov for forskellige farver.

 

Farveskiftende læbestifter, også kendt som duo-tone læbestifter, skifter farve, når de påføres.Dens pigment er bromatrødt farvestof, som er lys orange under sure eller neutrale forhold, og fremstår rosenrødt, når det påføres læber i svagt alkalisk miljø.

 

Farveløs læbestift omtales almindeligvis som læbepomade, den kan fugte bløde læber og øge deres glans.

 

Teksturen af ​​læbestift er generelt tørrere og hårdere end lipgloss og lipgloss.Blandt dem har den originale farvelæbestift og farveskiftende læbestift høj farvemætning, stærk farvedækkende kraft og stærk makeup-holdbarhed.

 

2. Lipgloss

 

Lipgloss er generelt i form af tyktflydende væske eller tynd pasta, med en relativt blød tekstur og en mere tekstureret tekstur.Lipgloss er generelt udstyret med en børste, som er skinnende, skinnende og fugtig, når den påføres.

 

Lipgloss er tykkere end lipgloss, og dens dækkeevne vil være lidt stærkere.Samtidig er den mere fugtgivende end original farvelæbestift og farveskiftende læbestift, hvilket kan gøre læberne mere fugtige og lette.

 

3. lipgloss

 

Lipgloss er i form af gelé, det ser krystalklart ud, og farven er meget lys.Det bruges normalt sammen med læbestift.Det bruges hovedsageligt til at tilføje glans til læberne.Den er mere velegnet til let makeup eller nøgen makeup.

 

4. Lipgloss

 

Lip glaze har både læbestiftens farvemætning og den krystalklare følelse af lipgloss, men fordi teksturen er relativt tyktflydende og ikke forfriskende nok, ser den tyk ud og er ikke velegnet til daglig let makeup.

 

Når jeg ser dette, mener jeg, at alle piger burde være i stand til at skelne mellem læbestift, lipgloss, lipgloss og lipglaze.Endelig minder An An alle piger om, at når man lægger læbemakeup, er det bedst at tørre den originale læbemakeup af, inden man lægger makeup, for at få læbemakeuppen til at se mere ren og gennemskinnelig ud.

微信图片_20230801180622


Indlægstid: Aug-01-2023